torstai 28. elokuuta 2014

Lamppu- ja tuolifriikki haaveilee: Iittalaa ja DSW-tuolit alennuksessa

Myönnän olen koukussa valaisimiin ja tuoleihin. Jotenkin ne ovat niin helposti liikuteltavissa huoneesta toiseen ja kauniita yksilöitä on tarjolla pilvin pimein. Valaistus kyllä sinällään on oikeastikin tärkeä asia kodissa: jalka-,pöytä- ja kattovalaisimmille on kaikille oma tarkoituksensa ja hetkensä. Haavelistalla valaisimien osalta ovat kattoon Tom Dixonin Copper ja pöytävalaisimeksi Iittalan Leimu. Dixonin lampun osto viivästynee vielä hetken, sillä väristä on miehen kanssa vääntöä: mies haluaisi teräksen värisen ja itse olen mieltynyt kupariseen versioon. Aloin vaan äsken tutkailemaan nettikaupasta noita ja löysin väreinä vain pronssin sekä kuparin. Eihän tuollaista teräksen väristä taida olla edes olemassa? Ihailtiin valaisia Sellon BikBokissa, niin tai siis minä yritin myydä lampun ostamista miehelleni, ja siellä bongasimme vierekkäin teräksisen ja kuparin Dixonin. Toisaalta saattoivathan ne olla muitakin valaisimia tai sitten myymälävalaistus vain vääristi värejä. Saattoi olla myös, että teräsinen valaisin oli tuo Mirror Ball ja kiinnittänyt tuohon muoviosaan vaan huomiota, kun tuijotin kuparin väristä Copperia huumassa. Kummatkin kyllä ovat kauniita, mutta ehkäpä odotan tarjoushaukkana jotain alekoodia jonnekin :) Ja toisaalta eipä tässä väliaikasasunnossa nyt olisikaan tilaa valaisimelle.

Mutta tuo Leimun mokona yrittää nyt vietellä minua avaamaan kukkaron nyörejä. Iittalalla on nimittäin ihan hyvä kampanja ja ale meneillään tämän kuun loppuun: jäsenille -30%. Ja jäsenyyshän on vain kirjautuminen Iittalan verkkokauppaan. Leimu- valaisimesta olen haaveillut siitä asti kun se tuli markkinoille. Ennen silmää miellytti kuparin värinen Leimu, mutta harmaa on alkanut houkuttelemaan modernimmalla värillään. Tuntuu, että kotiin on uuden sekaan eksynyt nyt liikaa vanhaa tavaraa ja sisustus kaipaisi raikastusta. Lampun hinta vaan on omasta mielestäni turhan suolainen: isompi versio lampusta maksaa 549(!) euroa. Tämän alekoodin myötä lampun ostoa harkitakin.


Jos olet muuten suunnitellut ostavasi Vitran ruokatuolit tai etsinyt esimerkiksi DSW-tuoleja halvalla, niin ennen elokuun loppua kannattaa tarttua 5+1- tarjoukseen. Kaikilla Vitran valtuuttamilla jälleenmyyjillä tuo kampanja käynnissä 31.8.2014 asti. Täällä haavena Vitran DSW-tuolit valkoisena keittiön pöydän ympärille. No joo ja päätyyn tietenkin käsinojalliset DAW-tuolit, mutta ne onkin sitten tarina erikseen.. Ainakin saksalaisesta verkkokaupasta Connoxilta tuolit lähtevät nyt hintaan 285€/kpl kun taas Vepsäläisellä 363€/kpl. Eli yksi tuoli tulisi Vepsäläiseltä ostettuna kalliimmaksi kuin Connoxilta normaaliin hintaan 343€/kpl. Muista blogeista luettuani Connox on saanut kyllä positiivista palautetta ja löytyyhän Connox virallisten jälleenmyyjien luettelosta Vitran sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti